West of Dead

  • Ontwikkelaar Upstream Arcade
  • Eerste releasedatum 18 juni 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler , Third-Person Shooter , Roguelike
  • Gameliner score

West of Dead krijgt laatste bèta

West of Dead krijgt een laatste bèta voor de release in dit kwartaal. Dit maakte uitgever Raw Fury bekend in haar Discord-server.

De laatste bèta neemt de speler mee door de drie bekende werelden. Zo kennen we al het eerste, grauwe level en het ondergesneeuwde slagveld genaamd "The Hunt". Tijdens de laatste bèta werd er onverwachts halverwege een nieuw level toegevoegd. Dit nam de speler mee naar de goudmijnen. Aangezien er elke keer wat nieuwe levels kwamen bij elke bèta, is het nu ook waarschijnlijk dat we nog een nieuwe arena tegenkomen in de laatste bèta voor release. Lees hier de preview van West of Dead.

onbekend

West of Dead komt uit in de lente voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De laatste bèta is speelbaar vanaf 30 april.

BRON Discord

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?