Winacties: Win de game West of Dead voor pc!

Geplaatst: 29 juni 2020 12:00

Tijd om je ondode cowboy skills te laten zien! Wij geven namelijk codes weg voor de roguelike West of Dead!

Als jij in bezit bent van een half degelijke pc, dan heb ik uitstekend nieuws voor je! Dankzij de toffe mensen van Raw Fury en Upstream Arcade, mogen wij namelijk wat van onze bezoekers blij maken met Steam codes. Als jij denkt dat je deze pittige twinstick shooter aankan, laat het ons vooral weten! Je kan namelijk kans maken op deze toffe prijs, door simpelweg deze vraag te beantwoorden:

Waar kijk je het meeste naar uit in deze game?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 07-07-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot West of Dead

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

18 juni 2020

Ontwikkelaar

Upstream Arcade

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord