West of Dead

  • Ontwikkelaar Upstream Arcade
  • Eerste releasedatum 18 juni 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler , Third-Person Shooter , Roguelike
  • Gameliner score

Winacties: Win de game West of Dead voor pc!

Tijd om je ondode cowboy skills te laten zien! Wij geven namelijk codes weg voor de roguelike West of Dead!

Als jij in bezit bent van een half degelijke pc, dan heb ik uitstekend nieuws voor je! Dankzij de toffe mensen van Raw Fury en Upstream Arcade, mogen wij namelijk wat van onze bezoekers blij maken met Steam codes. Als jij denkt dat je deze pittige twinstick shooter aankan, laat het ons vooral weten! Je kan namelijk kans maken op deze toffe prijs, door simpelweg deze vraag te beantwoorden:

Waar kijk je het meeste naar uit in deze game?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 07-07-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?