West of Dead

  • Ontwikkelaar Upstream Arcade
  • Eerste releasedatum 18 juni 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Dungeon Crawler , Third-Person Shooter , Roguelike
  • Gameliner score

West of Dead krijgt nieuwe bèta

West of Dead krijgt een nieuwe bèta. Dit werd bekendgemaakt op de officiële Discord server van uitgever Raw Fury.

De bèta is beschikbaar vanaf 14 februari en duurt 10 dagen. De eerste bèta was exclusief beschikbaar voor de Xbox One, maar deze keer is de game ook speelbaar op de pc via Steam. Raw Fury vermeld dat deze versie nog niet eerder getoonde content gaat leveren. West of Dead werd vorig jaar onthuld tijdens X019. Ondertussen benieuwd naar de roguelite? Check dan hier de preview van West of Dead.

onbekend

West of Dead komt later dit jaar uit voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Discord

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?