The Outer Worlds 2

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Xbox dropt bommetje met The Outer worlds 2

We dachten allemaal dat het Fable was, maar niets is minder waar. Xbox dropt namelijk uit het niets dat The Outer Worlds 2 in de maak is!

Het eerste deel van The Outer Worlds - afkomstig uit de stallen van Obsidian - wist het erg goed te doen. Ook mijn review liegt er niet om. Ik geef The Outer Worlds in mijn review namelijk 4,5 sterren. Nu komt The Outer Worlds 2 dus naar de Microsoft devices. Dit kondigt Xbox aan middels een trailer die bevestigt wat er allemaal nog niet beschikbaar is. Het lijstje gaat even door, maar een logo is er wel!

The Outer Worlds 2 komt ooit te verschijnen op de Xbox Series X|S en pc.

BRON Xbox

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?