Zombie Army 4: Dead War

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 4 februari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Zombie Army 4: Dead War Damnation Valley onthuld

Zombie Army 4: Dead War pompt nog steeds content uit voor haar spelers. De nieuwste uitbreiding Damnation Valley is inbegrepen met het tweede seizoen van de zombie shooter.

We zien in de trailer waar het allemaal om draait in Damnation Valley. Een soort helse cult is bezig de boel te verzieken. Damnation Valley bevat het eerste hoofdstuk van een nieuwe campaign. Naast de singleplayer-content krijgen spelers ook nieuwe cosmetische items. Zo zien we nieuwe skins en headgear, maar ook gloednieuwe wapens om te gebruiken tegen het ondode leger. Zombie Army 4 heeft al eerder DLC ontvangen, namelijk Blood Count.

Zombie Army 4: Dead War is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. Damnation Valley is ook nu beschikbaar.

BRON Rebellion

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?