Zombie Army 4: Dead War

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 4 februari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Zombie Army 4: Dead War releasedatum en diverse edities bekendgemaakt

De releasedatum voor Zombie Army 4: Dead War is bekendgemaakt. Daarnaast worden ook de diverse edities bekendgemaakt door uitgever Rebellion.

De trailer toont wat je verwacht, hectische combat en veel vleesvretende zombies. Je krijgt een kijkje in het Europa van 1946. Hitler is teruggekeerd uit hel en hij heeft zijn nazileger met zich meegenomen. Het is aan de speler om te overleven en de ondode fascisten terug het graf in te knallen. De trailer toont ons de alledaagse zombies, maar ook wat nieuwe en gevaarlijkere monsters. Naast de gameplay toont het nieuwe beeldmateriaal de verschillende edities van de game. Vooraf bestellen levert een personage voor de speler op genaamd Undead Airman. De Collector's Edition van Zombie Army 4: Dead War geeft de speler een aantal goodies, waar onder andere een Zombie Shark Figurine bij ingegrepen zit.

Zombie Army 4: Dead War verschijnt op 4 februari 2020 voor de Xbox One en PlayStation 4. Op de pc verschijnt de game exclusief voor de Epic Game Store.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?