Trailer: Zombie Army 4 krijgt next-gen upgrade

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2021 20:07

Spelers die Zombie Army 4 spelen op hun 'next-gen' console krijgen goed nieuws. De game krijgt namelijk een next gen-upgrade. En raad eens: helemaal gratis!

Vorig jaar schreven wij voor het laatst over Zombie Army 4, toen de uitbreiding Damnation Valley werd onthuld. Vandaag doen we dat weer, want Zombie Army 4: Dead War krijgt binnenkort een update die de de game een stuk soepeler zal laten lopen. Die update komt er voor zowel de Xbox Series S/X als de PlayStation 5. Maar in tegenstelling tot je zou denken zijn die updates niet identiek aan elkaar. PlayStation-spelers krijgen een update die ervoor zorgt dat de game op zestig frames per seconde speelbaar wordt. Xbox Series X-spelers krijgen daarentegen de optie om de game op honderdtwintig frames per seconde te spelen. Daarnaast krijgen Xbox-spelers de vrije keuze om 4K te spelen op zestig frames of 1080p op honderdtwintig frames. Bekijk hieronder de aankondigings-trailer:

De next-gen update is vanaf vandaag te downloaden op beide consoles.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zombie Army 4: Dead War

Series

Zombie Army

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 februari 2020

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord