Zombie Army 4: Dead War

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 4 februari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Zombie Army 4 krijgt DLC genaamd Blood Count

Zombie Army 4: Dead War krijgt binnenkort er een nieuwe uitbreiding bij genaamd Blood Count. Dit laat Rebellion weten via de onderstaande trailer.

Dit is de tweede DLC voor Zombie Army 4: Dead War en de spelers krijgen weer te maken met de ondode nazi's. Dit keer zijn er echter ook andere wezens aanwezig dan alleen zombies. Een nieuw soort monster wordt getoond in de trailer, die erg veel lijkt op een vleermuis. De nieuwe campaign Blood Count neemt de spelers mee naar een geheime nazi faciliteit. Ze bouwen daar een enorme boor. Naast de nieuwe missies, krijgen de spelers ook de mogelijkheid om als een nieuwe personage te spelen, namelijk Werner. Naast het nieuwe karakter komen er nieuwe cosmetische maskers naar de game, gepaard met bloederige wapenskins. Tot slot kunnen spelers aan de slag met een nieuw wapen, de Mortar Shotgun. Lees hier onze review van Zombie Army 4: Dead War.

Zombie Army 4: Dead War is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

BRON Rebellion

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?