Trevor 'QuikShot' Henry verlaat LEC

Geplaatst:
Aangepast: 18 maart 2024 20:59

Trevor "Quickshot" Henry, bekend als de stem van de Europese League of Legends, heeft aangekondigd de LEC te verlaten en als freelancer verder te gaan. Na meer dan tien jaar bij Riot Games en een onuitwisbare indruk op de internationale scene, zoekt Quickshot nu naar frisse uitdagingen buiten de traditionele castingrol.

Op 15 maart liet hij weten dat zijn tijd bij Riot Games ten einde is gekomen en dat hij voorlopig niet betrokken zal zijn bij de LEC. Dit betekent een grote verandering voor de caster die velen (toegegeven: waaronder ook ikzelf) lief hadden. Quikshot was al even niet meer in beeld; na zijn laatste klus tijdens de Europese Masters Finale 2023 laste hij namelijk een pauze in van de League of Legends-wereld. Quikshot's besissing komt na een periode van reflectie, volgend op een eerdere pauze in 2021 wegens burn-out en mentale gezondheidsproblemen. Met plannen om in andere esportsevenementen, contentcreatie en mogelijk een eigen podcast te duiken, omarmt hij de vrijheid en de veelzijdigheid die het freelance leven biedt. Het nieuws over zijn vertrek en zijn kijk op de zaak maakte hij bekend middels een video, die hij via zijn X-account deelde:

Quickshot's afscheid van de LEC sluit een belangrijk hoofdstuk in de eSports geschiedenis van League of Legends, aangezien hij al in beeld was vanaf het eerst uur. Fans over de hele wereld wachten in spanning af wat de toekomst voor deze iconische caster in petto heeft.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord