Twee nieuwe kits onderweg voor De Sims 4

Geplaatst: 30 augustus 2022 21:23
Aangepast: 30 augustus 2022 21:35

Electronic Arts heeft vandaag weer twee nieuwe kits aangekondigd voor De Sims 4. Het gaat om de Kleine Kleertjes Kit en Woestijn Luxe Kit.

Binnenkort kun je je jongste sims er hip en stoer bij laten lopen met de Kleine Kleertjes Kit. Zoals de naam van de kit al doet vermoeden focust deze nieuwe kit zich op de kleding van de kleine sims. Je wil natuurlijk wel dat je kinderen in De Sims 4 een beetje stijlvol voor de dag komen als hun eerste schooldag is aangebroken. Stijl je kinderen met verschillende jasjes met luipaardprint, bedrukte leggings en kleurrijke tinten.

Daarnaast is er nog een andere kit in aantocht. De Woestijn Luxe Kit brengt onder meer nieuwe meubels en gordijnen naar De Sims 4. De neutrale tonen in deze kit geven je de mogelijkheid om fijne en lichte ruimtes te creëren waar je sims kunnen vertoeven om heerlijk te ontspannen. De kleuren die gebruikt zijn in de kit zijn geïnspireerd op het landschap van de zuidwestelijke woestijn. De materialen bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen als steen en hout.

De Sims 4 Kleine Kleertjes Kit Woestijn Luxe Kit

De Kleine Kleertjes Kit is vanaf 1 september verkrijgbaar voor De Sims 4. Voor de Woenstijn Luxe Kit moet je iets meer geduld hebben. Deze verschijnt op 14 september. Eerder verscheen nog De Sims 4: Middelbare School uitbreiding. Uit een recente De Sims 4-leak blijkt dat we binnenkort nog veel meer kunnen verwachten.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord