Check hier alle The Game Awards 2023 content

Two Point Hospital

  • Ontwikkelaar Two Point Studios
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Two Point Hospital dit weekend gratis te spelen

Als je dit weekend nog niets te doen hebt, dan heb ik een goede tip voor je. Two Point Hospital is dit weekend namelijk gratis te spelen.

Two Point Hospital is dit weekend gratis te spelen op Steam. De ziekenhuissimulator van Two Point Studios is in het afgelopen jaar erg populair geworden. Onlangs zijn aliens en meer nieuwe uitdagingen in de Two Point Hospital Close Encounters DLC. Om dit te vieren, is de game nu een weekend lang gratis te spelen op Steam. Wanneer je de game uitgeprobeerd hebt en zo leuk vindt dat je 'm wilt kopen, krijg je ook nog eens vijftig procent korting.

Two Point Hospital is vanaf 29 augustus tot 2 september gratis te spelen op Steam.

BRON Two Point Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?