Ubisoft-shooter XDefiant maakt een comeback

Geplaatst:

Ubisoft laat weer eens wat zien van hun aankomende free-to-play first-person shooter. XDefiant combineert snelle gunplay met menig Ubisoft IP.

XDefiant is een first-person shooter, waarin de diverse werelden van Ubisoft kruisen. Dit zie je goed terug in de vijf facties: de vrijheidsstrijders van Libertad (Far Cry), de futuristische soldaten van Phantoms (Ghost Recon), de superspionnen van Echelon (Splinter Cell), de pyrotechnici van Cleaners (The Division) en de cyberaanvallers van DedSec (Watch Dogs) representeren allemaal een andere franchise van Ubisoft. De uitgever heeft diverse trailers uitgebracht die verschillende kanten van de game belichten. XDefiant kent verschillende gamemodi: arenaspeltypen en lineaire speltypen. De maps zijn wederom geïnspireerd door de locaties in de uiteenlopende Ubisoft-werelden. Al benieuwd geworden? De gesloten bèta is nu aan de gang en je kan je inschrijven via de bronvermelding.

XDefiant is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord