Video: Tom Clancy's XDefiant aangekondigd door Ubisoft

Geplaatst:

Er is weer een nieuwe game in het Tom Clancy-universum aangekondigd. De nieuwste titel, Tom Clancy’s XDefiant, is een free-to-play first person shooter.

Kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat Ubisoft vandaag een nieuwe Tom Clancy-game zou gaan aankondigen. Lang hoefden fans niet te wachten. De nieuwste titel is zojuist aangekondigd en gaat door het leven als Tom Clancy's XDefiant. Tom Clancy's XDefiant is een first-person-shooter die voor alle spelers gratis te spelen is. De game is een razendsnelle arenashooter die intense vuurgevechten combineert met gepersonaliseerde uitrustingen en speciale facties. In de game strijd je om dominantie met teams van scherpschutters, die Defiants worden genoemd. Dit is niet de eerste free-to-play-titel in het Tom Clancy-universum. Tom Clancy’s The Division: Heartland wordt namelijk ook een free-to-play-game.

De game is volgens de makers nog in een vroeg stadium, dus er is nog geen releasedatum voor de titel bekend. Wel begint er op 5 augustus een besloten test voor pc-spelers in de Verenigde Staten en Canada. Daarna gaan er meer tests volgen.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Series

Tom Clancy's Ghost Recon

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q3 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord