Uitgebreide gameplaytrailer Space Marine 2 vrijgegeven

Geplaatst: 20 juni 2024 18:15
-

For Ultramar! Focus Entertainment en Saber Interactive slaan de handen ineen en presenteren een forse gameplaytrailer voor Warhammer 40,000: Space Marine 2!

Master of Mankind, ik hoop dat je hier klaar voor bent. De brute actie in Warhammer 40,000: Space Marine 2 kan worden onderverdeeld in drie diverse gamemodi: de campaign, de PvE-modus Operations en de PvP-modus Eternal War. In de campaign ga je op pad met Lieutenant Titus. Ja, hij is geen captain meer. Hij moet opnieuw zijn loyaliteit bewijzen. Het is aan hem de taak om de eindeloze Tyranid-zwermen af te stoppen om zo het Imperium te verdedigen. De campaign kun je met twee maten doorlopen, dankzij de naadloze co-op-functionaliteiten. In de PvP- en PvE-modi maak je gebruik van je eigen Space Marine. Speel als één van de zes speelbare classes (Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper en Heavy) en pas ze daarna aan naar jouw eigen voorkeuren. De pantser- en wapencosmetics die je verdient in ‘Operations’ zijn ook beschikbaar voor je ‘Eternal War’ matches, hoewel perks en wapenupgrades vanwege de balans alleen in de PvE-ervaring blijven.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is beschikbaar vanaf 9 september voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord