Uncharted 4: A Thief's End

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 10 mei 2016
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Uncharted 4: A Thief's End multiplayer-bèta start aankomende vrijdag

Bezitters van Uncharted: The Nathan Drake Collection, kunnen alvast in de handjes wrijven. De multiplayer-bèta van Uncharted 4: A Thief's End is namelijk vanaf 4 december, om 17:00 uur, gratis te downloaden voor eigenaren van eerdergenoemde collectie.

Om toegang te krijgen tot de kersverse bèta dien je in het bezit te zijn van een Uncharted: The Nathan Drake Collection-savegame. Deze savegame mag echter niet op de cloud zijn opgeslagen, maar dient direct op de console te staan. De bèta start op vrijdag 4 december en loopt door tot zondag 13 december. Genoeg tijd om je uitvoerig in de multiplayer-madness te verdiepen dus.

Uncharted 4 is de opvolger van de zeer succesvolle Uncharted-delen op de PlayStation 3. PlayStation 4-bezitters hebben inmiddels kennis kunnen maken met de slinkse avonturier dankzij de Nathan Drake Collection. Ben je niet in het bezit van deze collectie, dan is het helaas jammer de bammer. Gelukkig duurt het niet al te lang voordat Uncharted 4: A Thief's End uitkomt. De game verschijnt namelijk exclusief op 18 maart voor de PlayStation 4.

BRON Persbericht Naughty Dog

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?