Uncharted 4: A Thief's End multiplayer-bèta start aankomende vrijdag

Geplaatst: 2 december 2015 19:15
Aangepast: 15 mei 2018 17:08
-

Bezitters van Uncharted: The Nathan Drake Collection, kunnen alvast in de handjes wrijven. De multiplayer-bèta van Uncharted 4: A Thief's End is namelijk vanaf 4 december, om 17:00 uur, gratis te downloaden voor eigenaren van eerdergenoemde collectie.

Om toegang te krijgen tot de kersverse bèta dien je in het bezit te zijn van een Uncharted: The Nathan Drake Collection-savegame. Deze savegame mag echter niet op de cloud zijn opgeslagen, maar dient direct op de console te staan. De bèta start op vrijdag 4 december en loopt door tot zondag 13 december. Genoeg tijd om je uitvoerig in de multiplayer-madness te verdiepen dus.

Uncharted 4 is de opvolger van de zeer succesvolle Uncharted-delen op de PlayStation 3. PlayStation 4-bezitters hebben inmiddels kennis kunnen maken met de slinkse avonturier dankzij de Nathan Drake Collection. Ben je niet in het bezit van deze collectie, dan is het helaas jammer de bammer. Gelukkig duurt het niet al te lang voordat Uncharted 4: A Thief's End uitkomt. De game verschijnt namelijk exclusief op 18 maart voor de PlayStation 4.

Bron: Persbericht Naughty Dog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted 4: A Thief's End

Ontwikkelaar:

Naughty Dog

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

10 mei 2016

Beste game van 2016

PlayStation 4

Lees meer