Update Final Fantasy 14 krijgt een releasedatum

Geplaatst: 30 november 2020 09:56
Aangepast: 30 november 2020 12:15

De volgende grote update van Final Fantasy XIV, Futures Rewritten, heeft een releasedatum gekregen. Update 5.4 gaat live op 8 december 2020.

Square Enix onthulde de releasedatum van de langverwachte update onlangs. Om dit te vieren gaven ze ook een video teaser vrij afgelopen weekend die een deel van de nieuwe content laat zien. De update, die Futures Rewritten wordt genoemd, introduceert nieuwe Main Scenario Quests die het begin gaan leggen van de volgende onaangekondigde uitbreiding van de game. Update 5.4 gaat zich focussen op het dramatische einde van update 5.3. De nieuwe quests zullen ook bekende gezichten mee terug brengen van vorige uitbreidingen. De nieuwe update voegt ook een nieuwe raid dungeon toe aan de game, genaamd Eden's Promise. Dit is een vervolg op de Eden Verse raid serie die begon aan het einde van Shadowbringers. Daarnaast komt er ook een nieuwe dungeon bij die 'Matoya's Relict' heet en die ook een nieuwe Trial met zich meebrengt, genaamd Castrum Marinum.

Futures Rewritten gaat live op 8 december.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

30 september 2010

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord