Video: Assassin's Creed: Rogue verschijnt volgende maand voor pc

Geplaatst: 6 februari 2015 10:05
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin's Creed: Rogue aangekondigd voor de pc. De game moet 10 maart aanstaande uitkomen.

De Franse uitgever heeft middels een persbericht laten weten dat Assassin's Creed: Rogue op 10 maart wordt uitgebracht voor de pc. Daarnaast hebben ze ook onderstaande trailer vrijgegeven.

Assassin's Creed: Rogue voor de pc zal eye tracking ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld met de SteelSeries Sentry. Hiermee kun je de camera met je ogen mee laten bewegen. Wanneer je de game pre-ordert via de Uplay Store, mag je een andere Assassin's Creed-game naar keuze gratis uitzoeken, plus twee dlc-pakketten.

De game verscheen vorig jaar voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Assassin's Creed: Rogue kreeg van ons drie gouden sterren toebedeeld in onze review. Een PlayStation 4- en Xbox One-versie zijn nog niet genoemd, maar stiekem worden deze wel verwacht.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed: Rogue

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

13 november 2014

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer