Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Video: Assassin's Creed: Valhalla jaar 2 brengt gratis content

De Assassin's Creed franchise bestaat alweer vijftien jaar. Om dit te vieren vond er een speciale livestream plaats, waarmee er bekend werd gemaakt dat het tweede jaar van Assassin's Creed: Valhalla bestaat uit gratis content.

In het eerste jaar kreeg Assassin's Creed: Valhalla onder andere de Wrath of the Druids en Dawn of Ragnarok uitbreiding. Het tweede jaar staat echter volledig in het teken van gratis content. Het verhaal van Eivor is nog niet helemaal afgesloten, want zijn of haar verhaal wordt met een extra hoofdstuk uitgebreid. De grote verrassing is de update The Forgotten Saga. Eivor vertrekt als Odin naar Niflheim, maar dit brengt een compleet andere genre naar de game. The Forgotten Saga voegt rogue-like elementen toe. Hierdoor is Odin gedoemd om regelmatig te sterven, maar wordt hij er ook weer sterker van. Het is dan ook een nieuwe game mode die meer inzicht geeft in het karakter van Odin, want er is een verhaallijn aanwezig. Het nieuws rondom Assassin's Creed: Valhalla en de 60fps update voor Assassin's Creed Origins is hieronder te bekijken.

De gratis content komt de aankomende maanden naar Assassin's Creed: Valhalla. Je kunt de game al spelen via de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?