Far Cry Primal

  • Ontwikkelaar Ubisoft Shangai
  • Eerste releasedatum 23 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Video: Bekijk het eerste uur van Far Cry Primal

Of niet. Uiteraard kun je ook wachten tot de lancering van Far Cry Primal en het zelf beleven. Maar als je twijfelt, kun je altijd het eerste uur van de nieuwste Far Cry-titel bekijken. YouTuber NukemDukem deelt middels twee video's flink wat beeldmateriaal. Of een deel hiervan. Het geeft je in ieder geval een onaangepast beeld van de gameplay op de Xbox One. Ook kun je altijd onze Gespeeld met de ervaring van Boy lezen.

Far Cry Primal is vanaf 23 februari beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt 1 maart.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?