Borderlands 2

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 21 september 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Borderlands 2 en The Pre-Sequel komen naar PS4 en Xbox One

2K Games heeft Borderlands: The Handsome Collection aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. De bundel bevat HD-versies van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel en alle DLC.

Borderlands: The Handsome Collection verschijnt 27 maart voor PlayStation 4 en Xbox One. De games bevatten een nieuwe splitscreen-modus voor vier spelers en de mogelijkheid om je savegames van de PlayStation 3 mee te nemen naar de PlayStation 4, en die van de Xbox 360 naar de Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?