DOOM

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 13 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Brute trailer voor open bèta van DOOM

Eind deze week start de open bèta van DOOM en om alvast een voorproefje te geven heeft Bethesda een nieuwe trailer onthuld. Daarnaast heeft de uitgever meer details rondom de inhoud van de open bèta vrijgegeven. Zo bevat de bèta onder andere twee maps en meerdere wapens om uit te testen.

Maps: Heatwave en Infernal
Game Modi: 6v6 Team Deathmatch en Warpath
Demon: Revenant
Weapons: Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle en Lightning Gun
Power Weapons: Gauss Cannon
Equipment: Frag Grenade, Personal Teleporter en Siphon Grenade

De bèta start 15 april om 04:00 en eindigt 18 april om 06:00. Om deel te nemen heb je geen code nodig. Je kunt de bèta gewoon simpelweg downloaden via de PlayStation 4, Xbox One of pc.

DOOM is vanaf 13 mei beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?