F1 2018

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Carrièremodus staat centraal in tweede Developer Diary van F1 2018

Codemasters houdt de fans van het aankomende F1 2018 goed op de hoogte van alles wat het bedrijf aan de game doet. Dit door middel van een Developer Diary, waarvan inmiddels het tweede deel is verschenen.

In het tweede deel praat de ontwikkelaar over hoe de carrièremodus een stuk meer diepgang gaat krijgen. Dit door de diverse mogelijkheden die erbij zijn gekomen, zoals toevoegingen op het gebied van Research & Development. Je ziet, en hoort, het allemaal in de onderstaande video.

Dit is de tweede video van vier stuks in totaal, je kunt dus uitkijken naar nog twee updates. F1 2018 zelf verschijnt op 24 augustus 2018 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Codemasters

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?