Captain Toad: Treasure Tracker

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 januari 2015
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo 3DS , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Video: Co-op gameplay van Captain Toad: Treasure Tracker

Nintendo heeft een co-op gameplayvideo van Captain Toad: Treasure Tracker vrijgegeven. De video is onderdeel van Nintendo Minute en hierin laten de presentatoren Kit en Krysta hoe je samen kan spelen in de game.

In Captain Toad: Treasure Tracker bestuurt de ene speler de schattenjager Toad, terwijl de tweede speler kan helpen. De tweede speler kan de camera besturen, munten zichtbaar maken en vijanden verslaan door er fruit naar te gooien.

Captain Toad: Treasure Tracker verschijnt 13 juli voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?