DiRT Rally

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 9 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: DiRT Rally in april naar PS4 en Xbox One

De definitieve versie van DiRT Rally is officieel te koop via Steam. Eerder dit jaar verscheen de game als Early Access-game, maar vanaf nu kunnen spelers aan de gang met de volledige versie. Tevens heeft uitgever Codemasters kenbaar gemaakt dat de game in 2016 een console-release krijgt.

Met DiRT Rally gaat Codemasters terug naar de basics. De Ghymkana-evenementen, afkomstig uit DiRT 3, zijn in dit deeltje verleden tijd. In dit nieuwe deel gaat het weer volledig om het rally rijden. DiRT Rally bevat 39 bolides en maar liefst zeventig tracks. Tevens bevat de definitieve versie de Winter Wonderland-update. Deze update voegt diverse Zweedse landschapen en twee nieuwe auto's toe.

Ook heeft Codemasters aangekondigd dat de game gaat verschijnen op de Xbox One en PlayStation 4. Momenteel staan de console-versies gepland voor een release op 5 april 2016. Momenteel is de pc-versie op Steam verkrijgbaar met 15% korting. Normaliter is de game verkrijgbaar voor €44,99.- euro.

BRON Persbericht Codemasters

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?