Check hier alle The Triple-i Initiative content

Video: DiRT Rally in april naar PS4 en Xbox One

Geplaatst: 8 december 2015 08:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De definitieve versie van DiRT Rally is officieel te koop via Steam. Eerder dit jaar verscheen de game als Early Access-game, maar vanaf nu kunnen spelers aan de gang met de volledige versie. Tevens heeft uitgever Codemasters kenbaar gemaakt dat de game in 2016 een console-release krijgt.

Met DiRT Rally gaat Codemasters terug naar de basics. De Ghymkana-evenementen, afkomstig uit DiRT 3, zijn in dit deeltje verleden tijd. In dit nieuwe deel gaat het weer volledig om het rally rijden. DiRT Rally bevat 39 bolides en maar liefst zeventig tracks. Tevens bevat de definitieve versie de Winter Wonderland-update. Deze update voegt diverse Zweedse landschapen en twee nieuwe auto's toe.

Ook heeft Codemasters aangekondigd dat de game gaat verschijnen op de Xbox One en PlayStation 4. Momenteel staan de console-versies gepland voor een release op 5 april 2016. Momenteel is de pc-versie op Steam verkrijgbaar met 15% korting. Normaliter is de game verkrijgbaar voor €44,99.- euro.

Bron: Persbericht Codemasters
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT Rally

Series

Diablo

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 december 2015

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer