Video: Fang keert terug in Sonic Superstars

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2023 12:56

Momenteel is Sonic Superstars in ontwikkeling en dat konden ze tijdens Sonic Central natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er is ook een nieuw personage onthuld in de vorm van Fang.

In een video tijdens de Sonic Central presentatie praten Takashi Iizuka en Naoto Ohshima ons bij over Sonic Superstars. Ze geven hierbij aan wat hun inspiratie is geweest voor deze game. Het doel is om Sonic in een nieuw jasje te steken, maar wel het gevoel van de oude 2D Sonic games te behouden. Er zullen dan ook genoeg referenties zijn naar de games van vroeger. Zo worden oude personages nieuw leven ingeblazen. Een goed voorbeeld hiervan is de terugkeer van de bountyhunter Fang in Sonic Superstars. Hij werkt samen met Dr. Eggman om Sonic tegen te houden. Ook heeft Sonic in Superstars een nieuwe eigenschap waarbij hij klonen van zichzelf kan inroepen om te helpen bij het verslaan van vijanden. Het volledige interview zie je hieronder.

Sonic Superstars komt deze herfst te verschijnen op pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: SEGA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Superstars

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 oktober 2023

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord