Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Fox McCloud toont zijn snoetje in gameplay van Starlink: Battle for Atlas

Nintendo blijft maar met video's smijten van allerlei games die tijdens de E3 benoemt zijn. Zo ook een gameplay video van Starlink: Battle for Atlas.

In de 25 minuten durende video zien we gameplay van de game. Tijdens de E3 konden we al wat beelden aanschouwen, maar deze waren kort terwijl deze video wat meer de diepte ingaat. Fox McCloud weet zijn guitige snoetje ook nog even te tonen. Je ziet het allemaal in de onderstaande video.

Starlink: Battle for Atlas verschijnt op 16 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Fox McCloud verschijnt exclusief voor het apparaat van Nintendo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?