Conan Exiles : Barbarian Edition Content

  • Ontwikkelaar Funcom
  • Eerste releasedatum 31 januari 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , MMO , RPG
  • Gameliner score -

Video: Funcom brengt Conan the Barbarian naar de consoles

Funcom brengt Conan the Barbarian, de bekende barbaar uit de jaren '80, naar de consoles. In deze nieuwe open world survival game moet je met Conan zien te overleven door wapens, uitrustingen, nederzettingen te bouwen en vechten om te overleven.

In de trailers neemt Conan het niet op tegen monsters of andere barbaren, maar moet hij zijn vaardigheden gebruiken tegen Scandinavische meubels, robot stofzuigers en vliegtuigen. Gelukkig zie je ook iets van de gameplay en Conan's wereld. In de game jaag je op verschillende dieren voor grondstoffen en op monsters voor hun schatten. Verken de wereld, ontdek de verborgen kennis van oude beschavingen in de diepe grotten en domineer je vijanden met je brute kracht. Bekijk de trailers hier.

Conan Exiles komt op 8 mei naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Koch Media

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?