Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Video: Ga op Ballonnenjacht in Super Mario Odyssey

Volgende maand ontvangt Super Mario Odyssey een update en deze bevat de gloednieuwe Ballonnenjacht-modus. Spelers kunnen na het uitspelen van de game op jacht naar ballonnen in de verschillende werelden.

Door Luigi op te zoeken kun je beginnen met Ballonnenjacht. Spelers kunnen kiezen om binnen een bepaalde tijd een ballon te verstoppen, die vervolgens door spelers wereldwijd kan worden gezocht. Je kan natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een verborgen ballon. Het vinden van ballonnen laat je stijgen in de klassementen.

De nieuwe update voor Super Mario Odyssey verschijnt in februari. naast Ballonenjacht worden er ook drie kostuums en een nieuwe fotofilters aan de game toegevoegd.

BRON Persbericht Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?