Far Cry Primal

  • Ontwikkelaar Ubisoft Shangai
  • Eerste releasedatum 23 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Video: Handige survival tips om Far Cry Primal te overleven

Ubisoft komt vandaag met een aantal nieuwe Far Cry Primal-trailers. Deze trailers zitten vol met handige survival tips. In totaal zijn er vijf trailers verschenen met elk hun eigen unieke survival tip. Zo zie je hoe je om moet gaan met vuur, hoe je een das kunt aansturen of hoe je jezelf en je voedselvoorraad het beste kunt beschermen.

Om je dus goed voor te kunnen bereiden op de wildernis in Far Cry Primal is het verstandig om de onderstaande trailers aandachtig te bekijken.

Far Cry Primal is verkrijgbaar vanaf 23 februari 2016 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-gamers kunnen vanaf 1 maart 2016 aan de slag met de game. Naast de gewone editie zal er dan ook een Collector's Edition uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?