Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Agony

  • Ontwikkelaar Madmind Studio
  • Eerste releasedatum 29 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Video: Horrorgame Agony heeft een releasedatum

Agony staat bij horrorfans hoog op het lijstje, maar helaas moesten zij er eventjes op wachten. Na enige uitstel komt de game eind mei dan toch echt uit.

De game werd een tijd terug middels Kickstarter gefundeerd en plaatst spelers midden in de hel. Je komt daar natuurlijk niet zomaar weg en het is jouw doel te overleven en het raadsel van de Red Goddess op te lossen. Zij is namelijk de enige die de uitweg weet. Een nieuwe video toont ons wat we nog meer kunnen verwachten van de game.

Agony verschijnt op 29 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Koch Media

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?