Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Agony

  • Ontwikkelaar Madmind Studio
  • Eerste releasedatum 29 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Video: Nieuwe verhaaltrailer voor Agony uitgekomen

Een nieuwe verhaaltrailer voor Agony is uitgekomen. Madmind StudiOS heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht van de horror-survival-game.

In Agony ben je beland in de hel en die wordt geregeerd door de mysterieuze Red Goddess. Zij is de architect van deze hel en is de enige die weet hoe je moet ontsnappen. Je kunt tijdens je vlucht uit haar hel gelukkig bezit nemen van demonen en andere entiteiten om je vlucht te bespoedigen. Bekijk de trailer hier.

Agony komt op 29 mei naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Koch Media

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?