Steep: Road to the Olympics

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Launchtrailer van Steep: Road to the Olympics

Volgende week kunnen fans van Steep aan de slag met Road to the Olympics. Om de aankomende lancering van deze uitbreiding te vieren komt Ubisoft met de launchtrailer, die laat zien wat spelers kunnen verwachten.

Op het moment is Steep Road to the Olympics in open bèta. Deze is tot en met 4 december te spelen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De bèta bevat een vijftal uitdagingen in de bergen van Zuid-Korea en Japan.

Steep Road to the Olympics verschijnt 5 december voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ook komt er een Steep Winter Games Edition, die zowel de hoofdgame als de uitbreiding bevat, en de Steep Winter Games Gold Edition, met de hoofdgame, uitbreiding en Season Pass.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?