Video: Open bèta Steep Road to the Olympics vanaf morgen speelbaar

Geplaatst:
Aangepast: 5 november 2018 17:13

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de open bèta van Steep Road to the Olympics vanaf morgen speelbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deze start op 28 november 18:00 en eindigt op 4 december. Vanaf 28 november om 00:00 uur is de bèta al te downloaden.

De open bèta van Steep Road to the Olympics speelt zich af in Zuid-Korea en Japan. Hier kunnen spelers aan de slag met vijf uitdagingen waaronder afdaling, snowboarden en een wingsuit-uitdaging. Ubisoft komt ook met een speciale prijs voor de speler die het hoogst heeft gescoord met de afdalingsuitdaging. Deze krijgt namelijk de mogelijkheid om een ticket te winnen voor de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang, Zuid-Korea.

Steep Road to the Olympics is een uitbreiding op Steep, die vanaf 5 december verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast verschijnt de Steep Winter Games Edition met zowel de hoofdgame als de uitbreiding. Tot slot komt Ubisoft ook met de Steep Winter Games Gold Edition, die de hoofdgame, uitbreiding en Season Pass bevat.

Bron: Persbericht Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Steep: Road to the Olympics

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 december 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer