Steep: Road to the Olympics

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Open bèta Steep Road to the Olympics vanaf morgen speelbaar

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de open bèta van Steep Road to the Olympics vanaf morgen speelbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deze start op 28 november 18:00 en eindigt op 4 december. Vanaf 28 november om 00:00 uur is de bèta al te downloaden.

De open bèta van Steep Road to the Olympics speelt zich af in Zuid-Korea en Japan. Hier kunnen spelers aan de slag met vijf uitdagingen waaronder afdaling, snowboarden en een wingsuit-uitdaging. Ubisoft komt ook met een speciale prijs voor de speler die het hoogst heeft gescoord met de afdalingsuitdaging. Deze krijgt namelijk de mogelijkheid om een ticket te winnen voor de Olympische Winterspelen 2018 in PyeongChang, Zuid-Korea.

Steep Road to the Olympics is een uitbreiding op Steep, die vanaf 5 december verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast verschijnt de Steep Winter Games Edition met zowel de hoofdgame als de uitbreiding. Tot slot komt Ubisoft ook met de Steep Winter Games Gold Edition, die de hoofdgame, uitbreiding en Season Pass bevat.

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?