Steep: Road to the Olympics

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Ubisoft onthult Japan trailer voor Steep: Road to the Olympics

Ubisoft weet ons flink bezig te houden door live activities naar Steep: Road to the Olympics te brengen. Dit keer laat het bedrijf ons kennismaken met Japan, waar spelers hun wintersportkunsten kunnen showen, door middel van een nieuwe trailer.

In de trailer zien we nog steeds de besneeuwde bergen waar het allemaal om gaat, maar tegen de achtergrond steken dan toch echt dingen af die we als typisch Japan kunnen beschouwen. De architectuur, maar ook de roze bloesems van de bomen vallen flink op. Je bekijkt het allemaal in de onderstaande trailer.

Steep is momenteel beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. april is de eerste maand van de drie maanden durende live activities.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?