Steep: Road to the Olympics

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 december 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video: Steep: Road to the Olympics trailer zit vol Olympische atleten

De nieuwste trailer van Steep: Road to the Olympics zit boordevol Olympische atleten. Het gaat onder andere om Lindsey Vonn, Ayumu Hirano en Alexis Pinturault, die vertellen hoe het voelt om mee te doen aan de Olympische spelen.

Road to the Olympics is een uitbreiding voor Steep, en deze bevat nieuwe evenementen en wedstrijden. Spelers kunnen de strijd aan gaan in de bergen van Zuid-Korea, en daarnaast de Japanse bergen verkennen.

Steep: Road to the Olympics verschijnt 5 december voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding is los verkrijgbaar maar ook samen met de hoofdgame aan te schaffen als de Steep Winter Games Edition. Daarnaast komt Ubisoft ook met de Steep Winter Games Gold Edition, die als bonus de Year 1 Season Pass bevat.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?