F1 2018

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Nico Hülkenberg racet op de Hockenheimring in nieuwe trailer F1 2018

Codemasters heeft een nieuwe trailer van F1 2018 vrijgegeven. In deze trailer toont Nico Hülkenberg van Renault Sport Formula One zijn vaardigheden op de Hockenheimring.

De Hockenheimring is onderdeel van de Duitse Grand Prix en is aanwezig in F1 2018. Naast dit circuit kunnen fans racen op negentien andere circuits van over de hele wereld. Hieronder krijg je alvast een voorproefje van de Hockenheimring.

F1 2018 verschijnt 24 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Codemasters

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?