DOOM

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 13 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Nieuwe DOOM-update brengt geheimen met zich mee

Na een kleine update begin deze week zijn er geheime achievements toegevoegd aan DOOM. Vandaag zijn de details van deze achievements bekendgemaakt.

De toegevoegde doelstellingen zijn te behalen in de multiplayer-modus van de bijbehorende DLCs, wat een teleurstelling kan zijn voor de spelers die hoopten op een uitbreiding van de single player. Tevens is er vanaf vandaag een grote update beschikbaar voor alle regio's. Deze update gaat de fans van het originele DOOM zeker tevreden stellen. Door de toevoeging van alle klassieke wapen-houdingen lijkt dit deel weer iets meer op zijn voorgangers. De onderstaande video laat de verschillende houdingen zien:

De update biedt ook andere nieuwe features, zoals verscheidene multiplayer-tweaks, een nieuwe PhotoMode, en aanpassingen in de SnapMap.

DOOM is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?