Captain Toad: Treasure Tracker

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 januari 2015
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo 3DS , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Video: Nieuwe overzichtstrailer voor Captain Toad: Treasure Tracker uitgebracht

Nintendo heeft een nieuwe overzichtstrailer voor Captain Toad: Treasure Tracker uitgebracht. De trailer toont vier gloednieuwe levels gebaseerd op de velden uit Super Mario Odyssey.

In Captain Toad: Treasure Tracker kan Toad-baas vanwege zijn zware rugzak niet springen. Dus om hem langs de vijanden, valstrikken en andere obstakels te loodsen moet je zijn route goed plannen. De game bevat meer dan zeventig levels en vier van deze levels zijn gebaseerd op de velden uit Super Mario Odyssey: Stedenrijk, Woestijnrijk, Watervalrijk en Kookrijk. Je kunt deze zelf vrijspelen of direct toegang krijgen door de amiibo-figuren van die game te scannen. Je kunt de gratis demo proberen die nu in de Nintendo eShop verkrijgbaar is. Bekijk de trailer hier.

Captain Toad: Treasure Tracker is vanaf 13 juli verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen.

BRON Persbericht Nintendo Benelux BV

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?