Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Video: Nieuwe video vertelt meer over Dying Light 2

Er is weer wat nieuwe informatie opgedoken over Dying Light 2. In een nieuwe video leren we meer over verschillende aspecten van de game.

Drie jaar geleden werd Dying Light 2 te vroeg aangekondigd door Techland. De hype rondom de game was groot, maar een lange tijd bleef het stil rondom de game. Veel fans verloren de hoop en even leek het erop alsof de game ook nooit meer zou verschijnen. Echter bleek niets minder waar en doken er hier en daar steeds meer nieuwe stukjes informatie over de game op. Volgens ontwikkelaar Techland verschijnt Dying Light 2 dit jaar nog. In de aanloop naar deze release later dit jaar, heeft Techland een reeks video's online gezet waarin ontwikkelaars verschillende vragen over de game beantwoorden. In de tweede AMA-video van afgelopen weekend vertelt associate producer Julia Szynkaruk meer over het verhaal, de facties, personages en de wereld van Dying Light 2.

Dying Light 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar volgens Techland verschijnt de game dit jaar nog.

BRON Techland

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?