Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Video: Dying Light 2 verschijnt dit jaar nog, zegt Techland

Er is weer een update naar buiten gebracht over de ontwikkeling van Dying Light 2. Dying Light 2 verschijnt dit jaar nog, volgens ontwikkelaar Techland.

Tijdens de E3 van 2018 werd Dying Light 2 aangekondigd. Sinds die tijd is het vrij stil gebleven rondom de ontwikkeling van de game. Na lang niets te hebben vernomen van de game, kwam ontwikkelaar Techland begin vorig jaar met het nieuws dat Dying Light 2 is uitgesteld. Sinds die update bleef het echter ook akelig lang stil. In de tussentijd had Dying Light 2 hoofdschrijver Pawel Selinger Techland verlaten en fans vreesden dat de game nu permanent in Development Hell was beland en nooit meer uit zou komen. Afgelopen maandag kwam de ontwikkelaar echter met een kleine update rondom de game. Techland gaf toe dat Dying Light 2 te vroeg was aangekondigd en beloofde deze week meer nieuws over de ontwikkeling naar buiten te brengen. Inmiddels heeft Techland een video naar buiten gebracht die een klein licht schijnt op de voortgang van de ontwikkeling. In de video bedankt Lead Designer Tymon Smektala de fans voor hun support en vertrouwen. Daarnaast wordt uitgelegd dat Dying Light 2 een enorm en ambitieus project is en dat de ontwikkelaar er alles aan wil doen om ervoor te zorgen dat het aan de verwachtingen voldoet. Tot slot zien we een paar seconden aan gameplay en de doelstelling om de game in 2021 uit te brengen.

Volgens Techland verschijnt Dying Light 2 alsnog in 2021.

BRON Techland

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?