Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2 uitgesteld

Veel games gingen al voor, maar ontwikkelaar Techland heeft vandaag bekendgemaakt dat ook Dying Light 2 de oorspronkelijke releasewindow van de lente dit jaar niet gaat halen.

Een aantal grote games zijn de afgelopen tijd al uitgesteld. Cyberpunk 2077, Final Fantasy VII en Iron Man VR gaan allemaal hun geplande releasedatum niet halen een ook op Dying Light 2 moeten we toch langer wachten dan we hadden gehoopt. Dit nieuws werd bekendgemaakt via een tweet van de ontwikkelaar, waarin ze in een officiële verklaring aangeven dat we niet binnen afzienbare tijd met de game aan de slag kunnen. Net zoals alle andere ontwikkelaars gooit Techland het op de kwaliteit die het wil leveren en dat een release in de lente daardoor te krap is.

Wanneer we de game dan wel mogelijk verwachten werd er niet bij vermeld. De tijd zal het leren.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?