Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 uitgesteld tot september

Cyberpunk 2077 is helaas ook één van de games die zijn oorspronkelijke releasedatum niet gaat redden. CD Projekt Red geeft aan dat de game uitgesteld wordt.

Via Twitter laten de ontwikkelaars weten dat de game meer tijd nodig heeft. Cyberpunk is volgens CD Projekt Red speelbaar en afgerond, maar er is nog veel meer werk aan de boeg. Ze willen namelijk dat alles in de wereld van Cyberpunk 2077 goed opgepoetst is en werkt zoals het hoort. Hiervoor hebben ze de extra tijd nodig, om de game klaar te maken voor een waardige release. Eerder deze week werd het bekend dat Final Fantasy VII en Marvel's Avengers werden uitgesteld.

Cyberpunk 2077 is beschikbaar vanaf 17 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?