Octopath Traveler

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 13 juli 2018
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Video: Octopath Traveler toont nieuwe trailer Ophilia en Cyrus

Nintendo toont nieuwe beelden van hun exclusieve game Octopath Traveler en focust zich daarbij op de karakters Ophilia en Cyrus. Deze aankomende JRPG van Square Enix weet al hoge ogen te gooien al is het alleen al om de grafische stijl.

Deze trailer geeft ons meer inzicht in hoe we met de twee nieuwe karakters kunnen spelen. Ophilia kan als Clerc haar Guide-move gebruiken om belangrijke NPC's tegen te komen of je ernaartoe te leiden. Op deze manier kom je verder in haar specifieke verhaal. Cyrus is een Scholar en met zijn Scrutinize-move juist meer informatie uit NPC's halen om je verder te helpen. Check de trailer mo te zien wat we bedoelen.

Octopath Traveler staat hoog op mijn lijstje en ik kan niet wachten tot deze game uit komt. Octopath Traveler staat gepland voor een release exclusief voor de Nintendo Switch op 13 juli aanstaande.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?