Video: Ontdek de wereld van Forspoken in nieuwe video

Geplaatst:

Ontdek de wereld van de rpg Forspoken in een nieuwe trailer. De video werd onlangs op het YouTube-kanaal van PlayStation geplaatst.

Twee jaar geleden werd Forspoken onthuld onder de naam Project Athia. De releasedatum van Forspoken komt steeds dichterbij en Luminous Productions onthult steeds meer over de game. Zo werd er laatst een combat-video van Forspoken uitgebracht die laat zien wat er allemaal mogelijk is in de gevechten van de game. Nu heeft PlayStation een nieuwe video onthuld die meer van Athia, de wereld in Forspoken, toont en de mogelijkheden daar. Zo krijgt Frey, het hoofdpersonage in Forspoken, side quests van de bewoners van Athia die haar hulp nodig hebben. Door heel Athia staan er ook verschillende monumenten die Frey kan vernielen om sterker te worden. Sommige monumenten geven de speler extra uitdagingen genaamd flashbacks, die mana en andere beloningen opleveren als jij die voltooit. In Athia vind je ook Founts of Blessing. Hier kan je nieuwe abilities voor Frey vrijspelen. Zij kan haar spreuken ook sterker maken door Spellcraft Challenges te doen die in oude boeken door heel Athia te vinden zijn. Ondergronds in Athia vind je de Locked Labyrinths. Dit zijn uitdagende dungeons waar Frey sterkere armor kan vinden als ze die succesvol afrondt. Natuurlijk is Athia ook gevuld met de nodige wilde bosses en monsters die Frey kan verslaan. De volledige video is hieronder te bekijken.

Forspoken verschijnt 24 januari 2023 op de PlayStation 5 en pc.

Bron: PlayStation

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord