Forspoken

  • Ontwikkelaar Luminous Productions
  • Eerste releasedatum 24 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Video: Zo werkt de combat in Forspoken

Begin volgend jaar komt Forspoken uit. Luminous Productions legt ons even uitgebreid uit hoe de combat in Forspoken werkt.

Twee jaar geleden werd Forspoken aangekondigd onder de naam Project Athia. Inmiddels zijn we aan de naam Forspoken gewend geraakt en kunnen we volgend jaar eindelijk met de game aan de slag. Een tijdje geleden kregen we tien minuten aan Forspoken gameplay te zien. Als dat nog niet genoeg was, komt Luminous Productions nu wel met een hele bijzondere video. In deze Deep Die-video leren we hoe de combat in Forspoken werkt. Hoofdpersonage Frey bezit namelijk een flink arsenaal aan magische aanvallen om haar vijanden mee te lijf te gaan. Je hebt verschillende kleuren magie tot je beschikking en binnen elke kleur ook nog verschillende soorten met verschillende doeleinden. Zo heb je aanvallende magische krachten, maar bijvoorbeeld ook ondersteunende krachten zoals bijvoorbeeld magische vallen die je op de grond kunt plaatsen. Zo kun je dus de krachten van Freya zodanig inzetten dat je geheel je eigen speelstijl kunt creëren die perfect past bij hoe jij het liefste je vijanden te lijf gaat. Daarnaast kunnen we in de video ook zien dat het grafische team ervoor heeft gezorgd dat al Freya's magische aanvallen er prachtig uitzien, met felle kleuren en uitgebreide particle effects.

Forspoken verschijnt 24 januari voor de PlayStation 5.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?