Video: Zo werkt de combat in Forspoken

Geplaatst:
Aangepast: 3 november 2022 21:03

Begin volgend jaar komt Forspoken uit. Luminous Productions legt ons even uitgebreid uit hoe de combat in Forspoken werkt.

Twee jaar geleden werd Forspoken aangekondigd onder de naam Project Athia. Inmiddels zijn we aan de naam Forspoken gewend geraakt en kunnen we volgend jaar eindelijk met de game aan de slag. Een tijdje geleden kregen we tien minuten aan Forspoken gameplay te zien. Als dat nog niet genoeg was, komt Luminous Productions nu wel met een hele bijzondere video. In deze Deep Die-video leren we hoe de combat in Forspoken werkt. Hoofdpersonage Frey bezit namelijk een flink arsenaal aan magische aanvallen om haar vijanden mee te lijf te gaan. Je hebt verschillende kleuren magie tot je beschikking en binnen elke kleur ook nog verschillende soorten met verschillende doeleinden. Zo heb je aanvallende magische krachten, maar bijvoorbeeld ook ondersteunende krachten zoals bijvoorbeeld magische vallen die je op de grond kunt plaatsen. Zo kun je dus de krachten van Freya zodanig inzetten dat je geheel je eigen speelstijl kunt creëren die perfect past bij hoe jij het liefste je vijanden te lijf gaat. Daarnaast kunnen we in de video ook zien dat het grafische team ervoor heeft gezorgd dat al Freya's magische aanvallen er prachtig uitzien, met felle kleuren en uitgebreide particle effects.

Forspoken verschijnt 24 januari voor de PlayStation 5.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forspoken

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

24 januari 2023

Ontwikkelaar

Luminous Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord