Battleborn

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 3 mei 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , MOBA
  • Gameliner score

Video: Open bèta van Battleborn start volgende maand

2K Games en Gearbox Software hebben de open bèta van Battleborn aangekondigd. De bèta start 8 april voor de PlayStation 4 en 13 april voor de pc en Xbox One. Ongeacht de verschillende startdata heeft iedereen tot 18 april de tijd om in de wereld van Battleborn te duiken. PlayStation 4-spelers kunnen dus langer genieten. Ook krijgen zij een bedankje, namelijk het eerste DLC-pakket en automatisch beschikking tot speelbaar personage Alani.

De open bèta geeft toegang tot twee verhaalepisodes, Void's Edge en The Algorithm. De verhaalmodus van Battleborn werkt namelijk als een tv-serie. In elke aflevering speel jij (eventueel met anderen) de hoofrol. In totaal zijn er acht aflevering en elke aflevering is een opzichzelf staand verhaal. Het verhaal focust zich op de strijd voor Solus, de laatste overgebleven ster.

Daarnaast heb je in de bèta toegang tot alle 25 speelbare karakters, loot, gear en de volledige progression systems. Verder kun je ook van de multiplayermodus proeven. 2K Games en Gearbox Software hebben twee van de drie modi opengesteld, Incursion en Meltdown.

Houd wel rekening met ruimte op je harde schijf. Afhankelijk van jouw platform heb je 12GB (pc), 8.5GB (PlayStation 4) of 11GB (Xbox One) nodig.

Battleborn is vanaf 3 mei verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON 2K Games-persbericht

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?