Video: THQ Nordic prijst Alone in the Dark Deluxe Edition aan

Geplaatst:

Waarom je de Alone in the Dark Deluxe Edition moet pre-orderen? Dat legt de ontwikkelaar uit in een nieuwe trailer.

De remake van Alone in the Dark werd eind 2023 opnieuw uitgesteld. De game zou in eerste instantie uitkomen op 16 januari 2024, maar de nieuwe releasedatum is 20 maart. Nog een kleine twee maanden tot de release dus, en THQ Nordic probeert fans alvast lekker te maken met een nieuwe video. Een video die uitlegt waarom je de Deluxe Edition van de game zou moeten pre-orderen. Redenen die worden genoemd zijn onder anderen het nostalgische Costume Pack gebaseerd op de originele game uit 1992, authentieke vintage horror filters en Director's Commentary.

De remake van Alone in the Dark staat op de planning voor 20 maart 2024 en komt dan uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alone in the Dark

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2024

Ontwikkelaar

Pieces Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord