Alone in the Dark ontwikkelaar ontslaat personeel

Geplaatst:

Alone in the Dark ontwikkelaar Pieces Interactive gaat personeel ontslaan. Hoeveel mensen hun baan kwijt gaan raken, is nog niet bekend.

Net een maand na de release van de Alone in the Dark Remake laat de ontwikkelaar weten dat er ontslagen gaan vallen binnen de studio. Helena Hansen is één van de medewerkers die haar ontslag krijgt, liet ze weten via Twitter. 'Mijn hart breekt voor mij en mijn collega's op dit moment', zegt ze in haar post. De game ontving nogal gemixte reacties nadat deze eindelijk uitkwam nadat Pieces de Alone in the Dark remake twee keer uitstelde. Tot nu toe hebben zowel uitgever THQ Nordic als moederbedrijf Embracer nog niets losgelaten over de verkoopcijfers van Alone in the Dark. Wat we wel weten, is dat de ontslagen alleen binnen Pieces Interactive gaan vallen. Embracer kondigde eerder al hun restructureringsplannen aan.

De Alone in the Dark remake kwam uit op 20 maart 2024 voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Twitter Helena Hansen

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alone in the Dark

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2024

Ontwikkelaar

Pieces Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord