Code Vein

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Video: Ton aan video's voor Code Vein onthuld

Beelden en video's over Code Vein vliegen in het rond, maar dat is juist helemaal mooi. Kunnen we alleen maar meer van de game bekijken. Ook nu werden er weer een hele rits aan video's onthuld.

In de video's zien we eigenlijk van alles op het gebied van gameplay. De video's zijn zeer wisselend van lengte, maar de langste duurt maar liefst 2 uur. Kun je weer even vooruit. Je checkt ze allemaal hieronder.

Code Vein verschijnt op 28 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?