Video: Tweede trailer voor Overkill's The Walking Dead uitgebracht

Geplaatst: 11 april 2018 18:55
Aangepast: 20 juni 2018 16:57
-

Een tweede trailer voor Overkill's The Walking Dead is uitgebracht. De nieuwe trailer introduceert de tweede survivor, Maya, voor de langverwachtte First Person Shooter die oorspronkelijk in 2016 zou uitkomen.

In de trailer zie je hoe Maya tijdens haar werk op de eerste hulp in aanraking komt met de zombies en wat ze allemaal heeft moeten doorstaan om te overleven. De overlevenden moeten in deze 4-player coöp FPS hun basiskamp beschermen, zorgen voor genoeg voorraden en een thuishaven bieden voor andere vluchtelingen. Ook heeft elk personage zijn eigen specialiteit en skill tree. Bekijk de trailer hier en mocht je die van Aidan hebben gemist dan kun je deze ook bekijken.

Overkill's The Walking Dead komt in de herfst uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overkill's The Walking Dead

Ontwikkelaar:

Overkill Software

Uitgever:

Starbreeze Studios

1 januari 1970

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer