Overkill's The Walking Dead

  • Ontwikkelaar Overkill Software
  • Eerste releasedatum 1 januari 1970
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Horror
  • Gameliner score -

Video: Tweede trailer voor Overkill's The Walking Dead uitgebracht

Een tweede trailer voor Overkill's The Walking Dead is uitgebracht. De nieuwe trailer introduceert de tweede survivor, Maya, voor de langverwachtte First Person Shooter die oorspronkelijk in 2016 zou uitkomen.

In de trailer zie je hoe Maya tijdens haar werk op de eerste hulp in aanraking komt met de zombies en wat ze allemaal heeft moeten doorstaan om te overleven. De overlevenden moeten in deze 4-player coöp FPS hun basiskamp beschermen, zorgen voor genoeg voorraden en een thuishaven bieden voor andere vluchtelingen. Ook heeft elk personage zijn eigen specialiteit en skill tree. Bekijk de trailer hier en mocht je die van Aidan hebben gemist dan kun je deze ook bekijken.

Overkill's The Walking Dead komt in de herfst uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?